siljepettersen -

+ SPOTIFY

HEEI

Nå er eendelig første uka av vidregående over! Har vært en herlig uke. Har fått mac, blitt kjent med masse nye folk osv! De jeg har fått best kontakt med er vell Therese og Ingvild, begge to går i klassen min og jeg føler allerede at jeg har kjent dem mye lengre enn det jeg har! Høydepunktet var selvfølgelig å få mac, er såå mye bedre enn pc og har vurdert å kjøpe det i mange år..

Ellers i dag, bortsett fra skolen, har jeg vært sammen med Tina og Vilde. Først møtte jeg Tina på butikken, så handlet vi inn til frukt og sjokkolade. Sinnsykt lenge siden sist jeg hadde spist det! Så etter en stund kom Vilde, og litt senere dro vi ned til henne. Ellers gjorde vi ingenting, bare spiste og skypet! 

HER ER MIN SPOTIFYLISTE, DEN ER RÅ, SÅ SUBSCRIBE!!!  http://open.spotify.com/user/scpettersen/playlist/0ZUeTr52NTHXpJKyzVHlGF

 


Ingevild og Thessa, haha

Har ikke ett bilde på maccen, så måtte ta disse fra instagram!

Har du en bra spotifyliste jeg kan subscribe? 

Bloggææs

 

+ oppsumering av sommeren

Heihei! Nå er sommern over.. Syns den har gått sykt fort og at jeg ikke har fått gjort så mye som jeg hadde planlagt, haha! Men tror samtidig det skal bli godt å starte på skolen igjen. Selv om det er ny skole, ny klasse osv. Er skikkelig spent på hvordan det kommer til å bli, og så flink som jeg er, så har jeg enda ikke kjøpt notatblokk, blypenn osv, haha.. 

Her er hvertfall en del bilder fra sommeren!


tatt i dag faktisk! 

Såå stolt liksom!

Var alle bildene jeg gadd å legge ut nå, og har ikke orket å redigere og sånn heller..haha. Skal prøve å sove nå, siden jeg må opp TIDLIG!

Bloggeees

 

 

+ på besøk

Nå er jeg hos bestemor og bestefar, og her skal jeg være i nesten en uke. Føler allerede nå at dette kommer til å bli noen lange dagen der jeg bare sitter på pc og ikke gjør en dritt egentlig. Her skal jeg da bo!

Bloggeees

 

 

+ Portugal!

Har det suupert i portugal! Nå har jeg vært her i to uker, en uke med familien og en uke med turningen. I natt kom jeg tilbake til familien og jeg kjenner at jeg savner alle folkene og alle vi ble kjent med allerede.. Tiden gikk sykt fort og det var utrolig bra vær. For bra egentlig, en av dagene var det 48 grader i skyggen, så vi isolerte oss på et kjøpesenter og levde på is. Men det var en sykt bra opplevelse og var utrolig mange flinke turnere fra hele europa!!

Orker ikke skrive så mye mer nå, skal legge meg så jeg kan stå tidlig opp og nyte den siste dagen her før vi skal vidre til Lisboa! godnatt!

Litt mange bilder, men dere overlever!

+ grillkos

Nå har jeg vært i fjæra å grillet med Marte, Tina, Vilde, Eliane og Christine. vi grillet pølser, hamburger, hørte på musikk og bare koste oss! Var en super herlig kveld som må gjentas  

Ellers i dag har jeg ikke gjort så mye. Jeg har begynt å pakke til jeg skal til Portugal, som bare er 9 (!!!) dager til! Gleder med syykt mye! Og det beste er kansje at en av ukene skal jeg være sammen med masse herlige turn jenter. Er såå klar for å dra nå, så de ni dagene kan godt bare fly avsted!

Herligste! vi blogges

+ besøk

Elsker at vi har sommerferie! I går hadde jeg besøk av Marte, Tina, Christine og Vilde. Vi lagde brownies cookies, var utroolig godt! Ellers satt vi bare oppe på rommet og snakket og koste oss, også lagde mamma oss burger før de måtte dra. Var en herlig kveld med noen supre jenter ♥ 

Men selvfølgelig tok jeg ingen bilder, så her er noen gamle som vi tok på skolen for en stund siden!

Ganske så nice på skola! 

Blogges!

+ graduation

da var man endelig ferdig med ti års grunnskole! er så herlig å ha fått sommerfeie nå, selv om det bare regner og jeg har null sommerfølelse. men får håpe det blir bedre og at sommern blir herlig! skal være hjemme i ca to uker nå, så skal jeg til portugal og etter det skal jeg være litt i oslo området, også blir det nok en tur til sverige ilamme celinn, og sikkert en tur til bestemor og resten av slekta! herligeheet så bra denne sommeren skal bli!!

beste klassen!


fineste jentan  

kommer nok til å savne denne klassen! har vært noen utrolig herlige tre år

blogges!

+begynnne igjen?

skal jeg begynne å blogge igjen? savner det litt egentlig.. kansje bare for å sommerblogge, vi får seee
deksler

har helt glemt å vise dekslene jeg bestilte, men her er de!

syns?

Happy valentines day!

Nei.
For oss single, er dette en dag som påpeker at man er singel. Man skal sitte inne og sippe og spise seg feit mens man ser en trist serie på tv. Kanskje ikke for alle, men er hvertfall det jeg bruker dagen på.

Wiho, gotta love valentinesday!

hehe, her går det i browniesdeig for meg! Kos dere videre i dag da! ?

hits