siljepettersen -

studio

Hva syntes du om bildene?

studioo

Heei. Nå er jeg hjemme fra city nord med mamma. Vi gikk først i litt butikker, men jeg fant meg ingenting fint. Deretter dro vi å spiste på Monami. Spiste pitabrød med ett eller annet inni, var syykt godt! Nå skal jeg skrive ferdig en filmrapport før jeg må pakke litt. Drar til bestemor og bestefar i morgen og blir der hele helgen. Blir nok koselig, og satser på mye blogging! Senere skal jeg kansje møte Andrea, Maria og Sara, men får se hva jeg finner uut

Var i studio i dag og tok litt bilder. Brukte biltsene for første gang og bildene ble sykt mye bedre enn de andre har vært! Fikk noen fine bilder dere kan få se, har redigert alle daHva skal du i kveld? Syns om bildene?

 

bloggees

+ we heart it

Lost and Insecure 

Be Unbroken. Profil Resimleri

 (3) feel the energy Michelle Sarvilahti

  ♥♥

 

  

 


  


Herreguud, elsker weheartit! Kan sitte å ble gjennom side fra side i flere timer. Er så utrolig mange søte og fine bilder der! 

 

Nå skal jeg ta kveld, blogges i morgeen

 

+ actions

Har akkurat lært om actions i photoshop nå, så tenkte å vise dere et par bilder. For de som ikke vet hva en action er, så er det så simpelt som at man laster ned en spesiell action som man har funnet og som man syntes er fin. Så trykker man på den og trykker på "play" knappen, så blir hele bildet redigert sånn som den som laget actionen har ordnet det. Er drittfint og funker for en rask redigering! (haha, elendig forklaring)

Her er bare noen bilder der jeg har brukt et par forskjellige actions for å vise dere, elsker det! Blir sykt fint om man bare finner en som passer bra til bildet!

 

Denne har blitt favoritten min når det gjelder portrettbilder!

Fiine snuppa!

 

På disse bildene har jeg kun brukt actions, ingenting annet, see hvor fint det blir!

Blogges!

+ høst

Heei. Da tror jeg bloggen er i gang igjen, men har jo sagt akkurat det et par ganger før..så får se! men tror ikke jeg orker å skrive så mye i innleggene, blir nok for det meste bilder fra studio og andre bilder jeg har tatt! Også kommer det sikkert noen videoer når jeg lærer meg imovie litt bedre! 

 

 

Et par høstbilder jeg tok her om dagen! Elsker høsten, er så mange fine farger

Bloggeees

 

+ a friendship is one soul in two bodies


Verdens nydeligste!

Heei! Har sovet hos Hanna i natt, og vi tok en good del bilder! Ikke alle ble like bra, men de bildene får dere nok ikke see, haha

Blogges!

+ flowers

 


syns?

+ weheartit - quotes

Facebook Wall Photos Moona Koriseva

Mobile Uploads Tumblr Quotes | Drake Quotes | Wiz Khalifa Quotes Kayleé Blubje Merckx

Facebook ♔cinnamon buns i love coldplay | Tumblr

malinberglund.blogg.se - En helt ovanlig tjej som flyttat till sthlm för att finna meningen med livet..... Quotes Quotes

 

Quotes Fotografii pe perete Facebook

+ instagram

 

Follow meg på instagram; siljepettersen 

photoes

woow, lenge siden sist! men nå er skolen begynt for fullt, så da er det mye lekse, masse prøver osv. så da blir det lite tid til blogging, beklager! men skal prøve så godt jeg kan!

tenkte egentlig jeg bare skulle vise dere litt bilder jeg og Marte tok! av oss selvfølgelig. for jeg har kjøpt meg nytt kamera, Canon EOS 600D !!! herreguud så fornøyd jeg er! beste kamraet jeg noen gang har rørt! så i helgen når jeg skal være med marte på hytten, så skal jeg ta det med, og vi skal lage masse små videoer som jeg sikkert kan sette sammen til en videoblogg. om den ikke blir heelt.....

oj, kan noen si meg hvorfor bildene blir så små? har jo i 800px!

som jeg sa over her, så skal jeg bli med marte på hytta, så blir nok ikke noe blogging!

 

hits