siljepettersen -

favoritter på youtube

 Blir så utrolig inspirert av denne videoen! Helt klart favoritten!

Hhaha, denne er bare syk

 

Hhahahah herregud

 

 

nytt deksel

Iphone cover // bikbok

Hva syntes du?

 

DU KAN FORTSATT MELDE DEG PÅ UKAS BLOGG >HER<

finally tuesday

Haater mandager! Har bare kjedelige fag på skolen, og denne dagen har vært tidenes lengste. Gikk ti minutter mellom hver gang jeg så på klokken, når det føltes ut som en time..dritt. Når jeg kom hjem satt jeg episode fem av the walking dead til nedlasting, det er serriøst den beste serien jeg har sett! Er det som er det eneste positive med mandager, en ny episode med twd!

Resten av dagen har jeg egentlig bare spist og slappet av. Tror jeg begynner å bli syk også, har utrolig vondt i hodet og i halsen..Håper bare jeg ikke blir syk nå som det blir langhelg

 

Skal bli flinkere til å ta bilder til bloggen, loover

 

;Hvordan har din mandag hvert?

 

back to normal

Da var helgen over og det er back to normal! Får som vanlig ikke sove siden det er søndag, og da blir jeg veeldig trøtt på skolen! Haha, standar. Helga har gått med på å vært sammen med venner og vært i bursdag, har vært en suuper helg! 

I dag skal jeg ha norskfremføring.. Var valgfritt tema, så da valgte jeg et så enkelt tema som turning. Får håpe det går bra, har jo vært flink å laget powerpoint og greier!

Har litt lite blogg inspirasjon for tiden, noen som vil gi meg tips til hva jeg kan blogge om? Bare skriv ned alt det dere vil lese om!

 

Håper alle får en fantastisk fin mandag! jaau

Blogges

 

hits