siljepettersen -

SLUTTER

jeg vet jeg ikke har blogget så veldig lenge men, jeg gidder ikke mer nå. det blir bare stress for meg når jeg har lekser, prøver, treninger og alt sammen. så nå skal jeg slutte , for en stund ihværtfall, så får vi se om jeg kansje kommer tilbake!

 

see you! maby

POWERNAP

er så utroooolig trøtt nå så jeg skal bare sove.....litt..tnå , søta ♥

bruker du å ta powernap?

DAY 8

Et bilde av en person du ser opp til for øyeblikket.

forsto egentlig ikke helt hva jeg skulle legge ut, men da tok jeg et av forbildene mine! nemlig KATE MOSS! hun er så pen og har en utrolig fin stil, bare digger alt ved denne dama.

i dag når alle er dratt ut av huset her, så skal jeg lage noe godt! det blir en overraskelse, hysj.

hvem er ditt forbilde?

hva syntes du om Kate Moss?

DAY 7

grunnen til at det ikke ble noen day six i går er vell at jeg at the moment ikke har noen bilder av meg selv uten sminke..gjør egentlig ikke meg noe menmen. her er dag sju ihværtfall.skal spise nå også dra på trening, snakkes!

hva skal du gjøre i dag?

DAY 5

Et bilde av deg for to år siden.


ja, dette er to år siden!


hoppet over utfordring fire, tenkte jeg kunne ta med kamra på skolen da. men må først finne ladderen, rotet den bort.. wooops.

har vært barnevakt i dag, for to søte små unger! men nå har jeg sittet på pcen en stund for å finne et bilde, så nå skal jeg finne på noe annet. vi snakkees

synst du jeg har forandret meg?

mørke ringer?

fant utrooolig bra tips om hvordan men kan få vekk mørke ringer under øynene, noe jeg har avogtil! og vet dere hva? det er faktisk så enkelt som å ha det kjørlig ''rundt øynene''.

Enkelte bruker agurk eller t-poser på øynene for å tilføre fuktighet og fjerne hevelser. Et annet tips er å legge en skje i fryseren i ti minutter, og forsiktig legge den over øyerommet.

^som sagt, er det så enkelt som å ha det kjørlig rundt øyeområdet!bildet tatt av meg, fornøyd!

har du mørke ringer rundt øynene?

skal du prøve dette tipset? i will

DAY 3

et bilde av din mobil

jaa, kan vell ikke skryte noe av dette vraket nei!

hvilken mobil har du?

ARMBÅND

Endelig helg, wooho! i morgen tidlig skal jeg på et trener kurs, sånn at jeg kan bli en bedre turntrener. blir gøy å møte de små ungene igjen! og etter trener kurset så skal jeg å spise lunsj på lyst på, sammens med marte mor!kjøpte disse armbåndene for en stund siden, elsker dem! bortsett fra at de er litt store..  

hva syns du om armbåndene?                                            

DAY 2

Hva er det i veska di?tjaa, må vel bare være ærlig å si at i veska mi er det fint lite! den ligger på rommet mitt negravd i en kommode og brukes veldig skjeldent! kansje på tide å plukke den frem?

i dag etter skolen dro jeg og viktoria til byen for å prøve å skaffe oss jobb til jobbuka, noe som gikk ganske så greit! vi har bestemt oss for å ringe på mandag der vi har lyst til å jobbe, men nevner ingenting før det er avklart! hehe.

enjoy the rest of the day!

DAY 1Et bilde av deg, tatt i dag

hits