siljepettersen -

+ day 2

da var det tid for dag to i utfordringen! sitter og ser på tv ilamme victoria, tror vi skal dra en tur på citynord for å kjøpe is og boller siden det er søndagsåpent! snakkes.utroling fine bilder, hehe. gadd ikke å sminke øynene noe mer enn jeg gjorde i morres, så det ble som dette.

driver fortsatt og tester ut hvilken redigeringsprogrammer som er best, og hva som passer til det designet jeg har, så blir litt forskjellig ''utseende'' på hvert av innleggene til jeg finner ut hvordan jeg vil ha det!

+ a flower is the best gift of all

her kommer bildene fra utfordring del 1. 
ble utrolig fornøyd med bildene og redigeringen! 

;hva syns du om bildene?

 

-silje


 

+ utfordring!

fant en utfording som jeg vil ta, det er sånn at jeg liksom skal ta bilde av alle di tingene osv. dere forstår sikkert... håper jeg :):):)

 

 1. flowers

2. eyes

3. tiara

4. textpicture

5. teddybear

6. heart

7. face

8. words

9. colors

10.black and white

 begynner vell i dag, så nå må jeg ut å ta bilder!

 

;syns du det er finest når det jeg skriver er midt på siden eller på den ene siden, som i innleggene under dette?
-silje

+ kvelden

heihei.

i dag kom snuppa christine hjem! så etter en runde i byen dro jeg hjem for å møte henne, men dessverre skulle hun videre til hytta si i kveld så jeg fikk bare sett henne noen timer. crycry cutcut. men senere på kvelden så dro jeg til martine. der var eliane og ingrid også, kos!

nå sitter jeg bare i senga mi og ser på film, men har ikke fått med meg noe av den fordi noen spammer chatten min konstant.


Images I ♥ stolen from the internet picture on VisualizeUs is so beautiful ♥. - everybody make mistakeSSS.Paris, always a good idea.Avada kedavra, bitch.
kan sitte i timevis å se på bilder på weheartit !

;Hva gjorde du i kveld?

;Liker du å se på bilder på weheartit?

 

-silje

+ I love you more today than yesterday but not as much as tomorrow

loooveu piami!

-silje

+ bytur

heihei. kom hjem fra nesten tre uker i byske på tirsdagen! det er i sverige for di som ikke vet det. det har vært en utrolig koselig sommer så langt. har blitt kjent med utroling mange flotte mennesker, og denne sverige turen er noe som garantert vil bli husket!

i går var jeg en tur i byen for å møte Silje, ei jente jeg ble kjent med i byske! hun bor egentlig i narvik men var her ilamme venninnen sin. i byen møtte jeg også victoria og runa, utrolig godt å se dem igjen ♥

Vi gikk i fakkeltog for å minnes di omkomne etter utøya og oslo tragedien. trist. tenk at en person kan ha så mye hat inni seg! vil ikke engang tenke på ham! siterer noe jeg leste på facebook:

Morderen fra Utøya har uttalt i sitt "manifest" at han heller vil hates enn glemmes. Ja, da glemmer vi han, dere. Vi avtaler med hverandre at vi ikke skal si navnet hans, ikke skrive det, ikke google det. Kommer vi over navnet hans på trykk, så hopper vi over det. Så husker vi heller dem som fortjener å bli husket.

kan komme med innkjøpene fra sverige senere en gang, det meste av klærne er kastet rett til vask.


tnå silje!


me
salg
tror det var 15. - 18. tusen som gikk i tog i lille bodø by.
en rose for di omkomne, skadde og pårørende.

;Har det vært rosetog der du bor?

-silje

+PINK NAIL POLISH

elsker den lyserosa neggelakken min!

Hva er din favoritt neggelakk?

-silje

hits