siljepettersen -

+good friends are like stars..

..you don't always see them, but you know they're always there. 
;hva har du gjort i dag? 

+ sandwich

nå er jeg konfirmert! wihu.  jeg hadde en utrolig bra dag i går, kan virkelig ikke beskrives! spiste massemasse kaker og mat, fikk utrolig mye fine gaver, og penger! , taler, sang og mange koselig gjester. dagen i går vil bli husket for alltid! 

jeg og hanna tar fri fra skolen i morgen, så da blir det shopping!!


beste pian ♥ bare noen få bilder ♥

;hva syns du om bildene? 

snakkes 

  

+konfirmasjon

heihei. imorgen skal jeg konfirmere meg! gleder meg utroolig mye! så di siste dagene har jeg laget bordkort, pyntet og vært skikkelig happy. nå begynner vi å få besøk også, er vell rundt 20stk som skal være her ikveld. men alle skal jo selvfølgelig ikke sove her!

i går var jeg å farget og nappet øyenbrynene mine på 7.himmel , ble utrooolig fornøyd!


et gammelt bilde av meg og mia! som også skal konfirmere seg i morgen ♥

noen lurer sikkert på hvorfor jeg konfirmerer meg så sent på året, det er fordi jeg var på en sommerleir første uka i sommer som liksom var konfirmasjonsleiren vår. også måtte vi ha konf. etter vi hadde vært der, så da ble det i august!  mæ og martemor i stavanger ♥ 
digg frokost!

nå skal jeg gå ned å spise taco! i'm kinda hungry ..

snakkes! er forresten en pakke på tur til meg i posten! dere skal få se når den kommer. 

+ bilder

vet dere hva?! jeg fant kamra overførings tingen i baggen min! LYKKE.

i dag er siste dagen min her hos bestemor og bestefar. drar i morgen i femtiden, blir så godt å komme hjem til alle vennene mine! har savnet dem syykt mye i sommer. så vi skal dra å grille og kose oss ♥ gledes

her kommer noen bilder;


jeg og marita skulle lage milkshake, så var hun så smart og puttet ei skje neddi imens den var på!sykt digg med tacoburger!


noen bilder fra den siste uka, nå må jeg pakke også skal jeg ut å gå tur!

;hva syns du om bildene?


+ twitter

nå har jeg fått meg twitter! wiho. egentlig bare for å stalke Justin Bieber, Ian Somerhalder og Selena Gomez. hehe. men fant ut at det egentlig var ganske gøy med twitter, så jeg er ganske ofte inne nå! 

 håper bare at Justin eller Ian en dag vill followe meg!  my dream . w0p

follow meg  ♥  @scpettersen

 og forresten, jeg skal begynne med ukes we ♥it bilder!

;har du twitter?

+ and im like fuck youu

enda en kjedelig dag uten blogglyst..orker ikke blogge som ''i dag skal jeg..'' og ''nå må jeg gå og..'' , det blir bare kjederlig i lengden. får håpe jeg har noe å blogge om i kveld. snakkes!

Tumblr_lpsaz3shib1qfwb0qo1_500_large

5163844_nn2q2sp9_c_large

word

;hva kan jeg blogge om? heelp!+ weheartit

hei! sitter å ser på bilder på weheartit nå, noe som er det eneste jeg gjør her! har forresten også klart å bryte ''avtalen'' min med meg selv om at jeg skulle ut å gå tur hver dag, for jeg gjorde det ikke i går og ikke i dag.. w0ps!

forresten, er det noen som vet om denne: http://www.ghdrettetangbillig.com , er en fake eller ekte side? skulle prøve å bestille derfra før i dag men det gikk ikke, var ett eller annet med at di ikke kunne levere til norge, men hele nettsiden er jo norsk! hmm

Fred Farrugia Semi-Matte Lipstick - Imagens do Googlereal life is elsewhere: where joy resides

because i love u.Make-up

Untitledfuckyeah-teenshows

le petit français picture on VisualizeUson imgfaveSex and Death 101Kühl

nydelige!

;hva har du gjort i dag?

;vet du om siden er ekte/fake?

 

-Silje

 

17:47

heei!

er hos bestemor og bestefar atm, sitter å blar gjennom gamle bilder! utrolig morsomt å se hvordan jeg så ut når jeg var yngre!

siden det ikke er så mye å gjøre her, skal jeg begynne å bli litt sprek å få litt kondis til skolestart. siden gymmen i 10.ende er ganske så viktig. så jeg har bestemt meg for at jeg skal gå tur hver dag når jeg er her, en uke altså, og det er ikke sånne korte turer runt nabolaget, men sånn oppå fjellet! aplaus for det


men snakkes, skal ta meg en tur ut nå å ta litt bilder!

;hva gjør du?

-Silje

+ day 7

heeei! våknet  for en times tid siden, og det er ganske uvanlig for meg siden jeg blir alltid vekket i elleve tiden, mamma vil ikke at jeg skal snu om døgnet helt..

atm ligger jeg  å chiller i sola med musikk på full guffe! livet er heerlig! elsker sol og varme, og når det er så skjeldent vi har det sånn her i bodø, så man nyte vær dag. men herregud, det er så sykt mye sånn flyvemaur i lufta! di er så sykt ekkel, angriper meg fra alle kanter.. like før jeg går inn nå..;hva gjør du nå?

 

-Silje

+ day 5

God morgen!

nå ligger jeg i seng til karoline å prøver å våkne ltt. er utrolig trøtt og ser fæl ut. martin skulle vist komme nå om noen minutter, så burde vell egentlig gå og ordne meg litt, oj faen, der kom han! jaja. 

dagen i dag skal tilbringes med karoline og med mamma. søsknene mine reiste bort i dag så nå er jeg enebarn i en uke, wihoo! nei, nå må jeg gå og ordne meg, snakkes!syns ikke det er noe fint å ta bilder av bamser..

;hva skal du gjøre i dag?

-Silje

hits