siljepettersen -

+ a friendship is one soul in two bodies


Verdens nydeligste!

Heei! Har sovet hos Hanna i natt, og vi tok en good del bilder! Ikke alle ble like bra, men de bildene får dere nok ikke see, haha

Blogges!

+ SPOTIFY

HEEI

Nå er eendelig første uka av vidregående over! Har vært en herlig uke. Har fått mac, blitt kjent med masse nye folk osv! De jeg har fått best kontakt med er vell Therese og Ingvild, begge to går i klassen min og jeg føler allerede at jeg har kjent dem mye lengre enn det jeg har! Høydepunktet var selvfølgelig å få mac, er såå mye bedre enn pc og har vurdert å kjøpe det i mange år..

Ellers i dag, bortsett fra skolen, har jeg vært sammen med Tina og Vilde. Først møtte jeg Tina på butikken, så handlet vi inn til frukt og sjokkolade. Sinnsykt lenge siden sist jeg hadde spist det! Så etter en stund kom Vilde, og litt senere dro vi ned til henne. Ellers gjorde vi ingenting, bare spiste og skypet! 

HER ER MIN SPOTIFYLISTE, DEN ER RÅ, SÅ SUBSCRIBE!!!  http://open.spotify.com/user/scpettersen/playlist/0ZUeTr52NTHXpJKyzVHlGF

 


Ingevild og Thessa, haha

Har ikke ett bilde på maccen, så måtte ta disse fra instagram!

Har du en bra spotifyliste jeg kan subscribe? 

Bloggææs

 

+ oppsumering av sommeren

Heihei! Nå er sommern over.. Syns den har gått sykt fort og at jeg ikke har fått gjort så mye som jeg hadde planlagt, haha! Men tror samtidig det skal bli godt å starte på skolen igjen. Selv om det er ny skole, ny klasse osv. Er skikkelig spent på hvordan det kommer til å bli, og så flink som jeg er, så har jeg enda ikke kjøpt notatblokk, blypenn osv, haha.. 

Her er hvertfall en del bilder fra sommeren!


tatt i dag faktisk! 

Såå stolt liksom!

Var alle bildene jeg gadd å legge ut nå, og har ikke orket å redigere og sånn heller..haha. Skal prøve å sove nå, siden jeg må opp TIDLIG!

Bloggeees

 

 

hits